O RULADA DEOSEBITA,FOARTE USOR DE PREGATIT Blat:350-400 g cascaval mai tare Crema:350 g branza cremoasa(eu am folosit de vaci mai moale) 2-3 carnaciori 300 g sunca presata 2 fire de ceapa verde 2 oua fierte 1/2pachet de unt cateva masline,piper Blatul se pregateste astfel:Se taie cascavalul cuburi mici,se pune intr-o punga de plastic,se leaga la gura si se scufunda intr-o oala cu apa clocotita.Selasa pana se topeste cascavalul.Intre timp pregatiti crema:amestecati branza cu untul la temperatuta camerei,tocati cuburi carnatii,sunca si ouale pe care le amestecatin compozitie la fel maslinele si ceapa verde,taiete cuburi,condimentati si sarati daca este cazul.Intindeti cascavalulpe o folie alimentara,puneti crema peste tot blatul,si rulati!STRANGETI BINE CAPETELE!Dati rulada la frigider cateva ore(4-5)dupa care taiati si serviti,,,,cu placere!Data viitoare o sa folosesc si ciuperci si ardei!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.